Wij zoeken jou in de groenvoorziening!

Wie o wie heeft groene vingers en wil ons helpen in het groen, 2 dagen in de week.

Meer info:

Overbos Recreatiepark

Tel 033-2571577

Email:

1 antwoord
 1. Jeroen van Bakel
  Jeroen van Bakel zegt:

  Betreft: Hulp met Groenonderhoud in ruil voor woonruimte?

  Goede Dag,

  Mijn naam is Jeroen van Bakel, ben een man van 48 die voor een periode van 2 maanden (Mei tot en met Juni) een tijdelijk onderkomen zoekt. Ik werk deeltijd voor een bedrijf in Hoevelaken, daarnaast heb ik Groene vingers en werk graag buiten. Mocht u noch een huisje (woonruimte) ter beschiking hebben, dan kan ik u mijn hulp bij het Groenonderhoud aanbieden in de Tijd dat ik in het huisje woon.

  Graag hoor ik of u nog een huisje ter beschikking hebt en of er interesse bestaad in mijn aanbod voor hulp bij Groenonderhoud.
  Met vriendelijke Groeten,
  Jeroen van Bakel

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *