Overbos Recreatiepark zet zich graag samen in voor een mooie en schonere toekomst!

Hoe we dat doen?

Onlangs heeft Overbos Recreatiepark zonnepanelen op het dak laten plaatsen door slim solar systems . De zonnepanelen op het dak zijn niet alleen goed voor de energierekening maar leveren ook een positieve bijdrage aan een beter en schoner milieu. Door aanschaf van de zonnepanelen wekken wij zelf onze eigen schone energie op, zelfs als de zon niet fel schijnt!

 

certificaat CO2 compensatie Overbos Recreatiepark

 

Vandaag hebben wij nu een co2 certificaat ontvangen van onze gasleverancier Guliker voor  32,97 tCO2 e Neutraal propaangas. Benegas compenseren de CO2-uitstoot. Dit doen ze door “Carbon Credits” aan te schaffen. Met deze carbon credits investeren zij in verschillende mooie projecten die er voor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Bijvoorbeeld  in Kariba , Zimbabwe,  stoppen zij de ontbossing en beschermen een regio van bijna 800.000 hectare.  In Kalasin , Thailand is een gesloten systeem ontwikkeld waarmee het methaan wordt gewonnen als Biogas en ingezet voor het productieproces. Dit vermindert het water gebruik en  de luchtverontreiniging, daarmee verminderen we met dit project de CO2 uitstoot met 29.000 ton op jaarbasis.

strand Overbos Recreatiepark

Wij zoeken jou voor de Horeca!

Wat ons anders maakt dan andere parken? Dat is simpel: wij zijn een klein familiebedrijf aan de rand van Vathorst/Hooglanderveen.  Met vaste gasten op het vrijetijdspark. Het natuurbad op ons park is geopend voor iedereen met een abonnement of gezinsdagkaarten.  Wisselende werkzaamheden. Elke medewerker is een individu en zo word je ook behandeld. Daarnaast verwachten we een flexibele instelling en een hoop enthousiasme. Een echte doener die weet van aanpakken. Wij zijn geopend van eind maart tot en met eind oktober.

Zoek jij een leuk baantje voor  na school in het weekend en/of vakantie?

Ben je 16 jaar of ouder, dan heeft Overbos Recreatiepark in Hoevelaken een leuke plek in de Horeca met receptie en terras voor jou!

Interesse bel 033-2571577 of mail: 

Waterstoring breuk weldammerlaan!

Op dit moment is er lage druk op het water en kan het troebel zijn. Dit komt door een breuk op de Weldammerlaan.

De planning van Vitens is dat het om 11.30 uur weer verholpen is.