Overbos

Recreatiepark

Overbos Recreatiepark

Vrijetijdspark • Partycentrum • Natuurbad • Groepsactiviteiten

Nieuws

Natuurbad open vanaf 18 april!

17 april, 2018

Wij zijn na hard werken klaar voor het seizoen. De weersverwachting is woensdag 18 april 23 graden en volle zon, voor  ons een reden om vanaf 12.00 uur open te gaan. Dus wij zijn vanaf nu bij mooi weer altijd geopend!

Lees meer

Dauwtrappen in het slagenlandschap.

7 april, 2018

Kom op Hemelvaartsdag dauwtrappen  . Dat betekent vroeg uit de veren lopen, maar daar zul je geen spijt van krijgen. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie […]

Lees meer

Yoga bij Overbos Recreatiepark in Hoevelaken

30 januari, 2018

Al vijf jaar geeft Marian rustige hatha yogalessen in ons knusse zaaltje bij Recreatiepark Overbos. Iedereen op dit park of daarbuiten is van harte welkom voor een gratis proefles. Door yoga voel je meer ontspanning, slaap je  beter, betere ademhaling, rust in je hoofd, leniger, slanker etc. Je leven weer in balans.  

Lees meer

Maak er een fabelachtig, wonderachtig en prachtig 2018 van!

12 december, 2017 Lees meer

Kom eieren zoeken met de Paashaas in het bos!

11 april, 2017

De paashaas ontvangt jullie bij de ingang van het park. We verzamelen ons om 11.00 uur bij het partycentrum en gaan daarna samen naar het bos waar de eieren zijn verstopt. Na afloop worden de winnaars in het partycentrum bekend gemaakt. Er is voor iedereen een traktatie. Tot tweede paasdag op scheidingsweg 9 in Hoevelaken!

Lees meer

Nieuw Q-Bus Chalet geplaatst op Overbos Recreatiepark

30 maart, 2017

Het is weer gelukt de Q-Bus chalet is geplaatst door Overbos Recreatie Barneveld. Werk aan de winkel voor de eigenaren. De tuin opnieuw aanleggen en het inrichten van de Q-bus chalet. Succes ermee!

Lees meer

Stralend 2017!

23 december, 2016 Lees meer

Iraniër gaat liefde achterna.

22 augustus, 2016

Zaterdag laat werden we verrast door een Iraniër bepakt en bezakt op de motor. Hij was op zoek naar een plekje voor een overnachting. Hij was vertrokken uit Iran om met zijn motor zijn geliefde in Soesterberg te ontmoeten. En zondagmorgen hebben ze elkaar ontmoet op het mooiste plekje van Hoevelaken. Wat liefde teweeg kan […]

Lees meer

Nieuw model chalet bij Overbos Recreatiepark.

21 april, 2016

  Nieuwe chalet op Recreatiepark Overbos de QBus-L van Overbos Recreatie. Wat een mooie aanwinst. Interesse er zijn nog plekken vrij aan het water!

Lees meer

Zondag 15 mei High Tea bij Overbos Recreatiepark

19 april, 2016

    High Tea Vanaf 13.00 tot 15.00 uur. Een high tea bestaat uit een hartige en een zoete ronde waarbij alles huisgemaakt is. Tijdens de high tea kun je onbeperkt thee drinken. Lekker ongedwongen ontspannen en genieten..       Proeverij: sandwiches, hartige lekkernij, scones, marmelade. Clotted cream. € 12,50 p.p. Kinderen: pannenkoek spies+ […]

Lees meer